Bottomless Brunch


Olemme päättää toimia ruokahävikin minimoimiseksi ja lopettaa buffet brunssin tarjoilun!

Syksy on uudistumisen aikaa, ja buffetbrunssi ei sovi yrityksemme arvoihin ja tavoitteisiin minimoida ruokahävikkiä. Jatkossa tulemme tarjoilemaan sunnuntaisin brunssiherkkuja pöytiintarjoiltuina annoksina.

Olemme Bar Cónissa alusta alkaen toimineet laatu edellä ja jokainen listamme annos on rakennettu parhaista raaka-aineista ja mitoitettu asiakkaan suuhun sopivaksi. Henkilökuntamme antaa suosituksia myös tapasten määrän suhteen, jotta ruuan ylimitoitusta ei pääsisi tapahtumaan. Pienistä puroista kasvaa pikku hiljaa iso joki, ja ruokahävikin osuus globaalista ruokatuotannosta on merkittävä – jopa noin 30% kaikesta tuotetusta ruuasta päätyy hävikkiin.

Viimeinen kupliva sunnuntaibrunssi katetaan sunnuntaina 18.8 Flemarin ja Kampin Korttelin Bar Cónissa, joten tulkaahan kaikki Bottomlessin ystävät sankoin joukoin jättämään hyvästit tälle useamman vuoden ihastuttaneelle brunssille!

Uudet ja jännittävät tuulet alkavat puhaltaa Kampissa sunnuntaista 25.8 lähtien. Pysy siis kuulolla uudista juonistamme!

LAST BOTTOMLESS BRUNCH 18.8!

 

Sí, ¿Por qué no?