Yksityistilaisuudet / Catering / Wine tasting

Bar Cónissa voit järjestää monenlaisia tilaisuuksia aina syntymäpäiväjuhlista päiväkokouksiin ja yritysten illallistilaisuuksiin. Lisäksi meidän kauttamme onnistuu catering-palvelut sekä viinimaistelut niin pienille kuin suurillekin ryhmille!

Flemari

Asiakaspaikkoja ravintolassa on yhteensä noin 100. Ravintolassa on lisäksi erillinen kabinetti, johon mahtuu 22 ruokailevaa vierasta. Kabinettia voi varata yksityiskäyttöön sekä päivisin että ilta-aikaan kaikkina viikonpäivinä. Yksityiskäyttöön varattaessa käytössä on myyntitakuu, jonka täyttyessä erillistä tilavuokraa ei peritä.

Sisusta_JO-8.jpg

Kortteli

Asiakaspaikkoja ravintolassa on yhteensä 120. Ravintolassa on lisäksi suojattu terassi johon mahtuu noin 40 henkeä. Kysy tarjousta ravintolan vuokrauksesta!

2.jpg

Catering

Haluaisitko palan espanjaa luoksesi - Sì, ¿Por qué no?

Bar Cón valmistaa tarjoilut niin pieniin kuin suuriin tilaisuuksiin olipa sitten kyseessä häät, syntymäpäivät, valmistujaisjuhlat, läksiäiset, yrityksen virkistäytymispäivät tai vaikka toimiston afterwork tilaisuus. Voimme räätälöidä tarjoilut täysin toiveidenne mukaisesti.  

Huippuluokan keittiömestarit ja ammattitaitoinen henkilökunta takaa laadun. Kysy rohkeasti lisää mitä voisimme tarjota juuri sinun tilaisuuteesi!

BC_JO-08979.jpg

Cocktailkoulut / Viini & vermut tastingit

Järjestämme myös ryhmille cocktailkouluja sekä Vermutti- ja viinitastingejä. Voimme järjestää cocktailkoulun tai tastingin tiloissamme, mutta voimme myös tulla halutessanne luoksenne.

Kysy tarjousta suuremmille ryhmille alla olevan lomakkeen kautta!

Pienempien ryhmien tiedustelut (alle 8 hlö):
Kamppi: contact@bar-con.fi
Flemari: flemari@bar-con.fi

Contact us

Olethan meihin yhteydessä, niin tehdään tapahtumastanne unohtumaton! Tarjouspyynnön voi jättää alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse: sebastian@bar-con.fi

Tarjouspyyntö:

Paikka *